KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLER A/S' KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

kokke menu Fredericia

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen i marts 2025:

  • Rødbedesuppe ed kødboller og krydderurteolie
  • Svinemedaljon med bacon og rosmarin, syltet sennepskorn, Pommes Røsti og skysauce
  • Jordskokke-is med limecreme og frysetørret hindbær

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bestil venligst på:

Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Bestil senest kl. 19.30

Frokost og dessert på Hotel Postgaarden

Frokost menukort

Kan bestilles alle ugens dage fra kl. 12.00 -14.00

Se menu


FROKOST TILBUD

Stjerneskud og vin

Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 169,-

Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk


Steak med whisky sauce
FREDAGSTILBUD

Fredagssteak

Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.

Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.

Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00

Pris: Kr. 185,- pr. person

Bemærk: Kan ikke bestilles som take away

Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Selskab på Hotel Postgaarden

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Se mere

Bronze økomærke

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Mors Dag brunch 2025 på Hotel Postgaarden i Fredericia
11. MAJ KL. 11.00 - 15.00

Mors Dag Brunch

På Hotel Postgaarden i Fredericia kan du forkæle din mor med en skøn Mors Dags brunch, hvor der er kræset ekstra om både mad og stemning. Brunchbuffeten byder på et rigt udvalg af lækre brunchfavoritter og et glas perlende bobler.

Se menu

Kr. 315,- pr. person

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk