KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

kokke menu Fredericia

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen i januar 2025:

  • Let krydret løgsuppe med pulled beef
  • Kalvefilet med vintergrønt, selleripuré, stegte kartofler og skysauce
  • Calvados-pocheret æble med karamelsauce og jordnøddenougatine

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bestil venligst på:

Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Bestil senest kl. 19.30

Frokost og dessert på Hotel Postgaarden

Frokost menukort

Kan bestilles alle ugens dage fra kl. 12.00 -14.00

Se menu


FROKOST TILBUD

Stjerneskud og vin

Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00

Pris pr. person kr. 169,-

Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin

Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk


UGE 2 - 9

Ugemenuer

Se vores ugemenu for uge 2 - 9, 2025.
Serveres alle dage i måneden. 

Se ugemenu

menu Fredericia

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen i februar 2025:

  • Brandade af saltet hvid fisk m. syltede rodfrugter og brøndkarse

  • Mørt braiseret stegt okse m. kraftig skysovs, kartoffel fondant, selleritimbale og ristede kerner

  • Blødende chokoladekage m. hindbær coulis og hjemmelavet vanilje parfait 

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person

Bestil venligst på:

Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Bestil senest kl. 19.30

Steak med whisky sauce
FREDAGSTILBUD

Fredagssteak

Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.

Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.

Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00

Pris: Kr. 185,- pr. person

Bemærk: Kan ikke bestilles som take away

Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

14. FEBRUAR KL. 18.00

Valentines menu

Hotel Postgaarden inviterer til Valentinsaften og forkæler med en lækker Valentines menu. 

Se menu

Kr. 389,- pr. person

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk 

 

Selskab på Hotel Postgaarden

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Se mere

Bronze økomærke

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.