KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-

Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen i februar 2025:
Brandade af saltet hvid fisk m. syltede rodfrugter og brøndkarse
Mørt braiseret stegt okse m. kraftig skysovs, kartoffel fondant, selleritimbale og ristede kerner
- Blødende chokoladekage m. hindbær coulis og hjemmelavet vanilje parfait
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bestil venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Bestil senest kl. 19.30
Næste måneds menu er klar:


A la carte menukort
Kan bestilles mandag - lørdag fra kl. 17.30
Gælder fra 3. marts 2025
Frokost menukort
Kan bestilles alle ugens dage fra kl. 12.00 -14.00
FROKOST TILBUD
Stjerneskud og vin
Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 169,-
Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Fredagssteak
Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.
Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.
Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00
Pris: Kr. 185,- pr. person
Bemærk: Kan ikke bestilles som take away
Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.
Arrangementer i 2025 på Hotel Postgaarden
2025 byder på smagsfulde menuer, fantastiske arrangementer og mere til!
Udforsk vores arrangementskalender her.