1866
Jernbanen kom til Fredericia, og banegården i Oldenborggade blev taget i brug i 1869. Den blev sammen med færgehavnen byens livsnerve.
1869
Fredericia Jernbanehotel var, indtil den gamle Lillebæltsbro og den nye banegård blev indviet i 1935, et af landets mest kendte og besøgte hoteller. Banegården var landets absolut største mødested for rejsende mellem landsdelene.
1939
I 1939 fik hotellet nyt navn, Ny Missionshotel, og ny vært. Hotellet reklamerede med 30 velmonterede værelser, et hyggeligt familiehotel, rimelige priser og ingen drikkepenge.
Under besættelsen blev bygningerne overtaget af tyskerne og brugt af Gestapo.
Missionshotellet forblev intakt.
1950
Ny Missionshotel v. Ingeborg Schriver
Efter istandsættelse og installation af et nyt varmesystem er Ny Missionshotel, overfor den gamle banegård, igen blevet stedet for store og små sammenkomster. Prisen på værelserne var stadig den samme som før, selvom der nu var varme, varmt og koldt vand samt badeværelser på gangene.
1981
Ny Missionshotel bliver til Hotel Postgaarden. Hotelnavn verdsliggjort.
Ny Missionshotel i Oldenborggade 4 eksisterer ikke mere. I hvert fald ikke navnet. Det blev udskiftet med det mere verdslige navn Hotel Postgaarden.
1979
I 1979 overtog ejerne af Hotel Landsoldaten, Erik Skree og Gunnar Lund, Ny Missionshotel, og sidstnævnte fortalte om navneændringen: "En del udlændinge, især svenskere, har antipati mod missionshoteller. De tror, at der ikke udskænkes spiritus, og at forholdene på andre områder er meget missionske. Med navneændringen håber vi, at belægningen bliver endnu bedre her i sommermånederne."
Hotellet har på dette tidspunkt 44 værelser.
1982
Ny tilbygning til hotellet
Hotel Postgaarden i Oldenborggade, det tidligere Jernbanehotel og senere Missionshotel, får en tilbygning mod vest, der øger antallet af værelser til 48.
2021
Danske Hoteller A/S køber Hotel Postgaarden, som dermed bliver det 24. hotel i hotelkæden.